Inkomensverzekeringen

Je bent vol enthousiasme aan de slag gegaan als ondernemer. Jij meldt jezelf niet ziek, je gaat immers vol gas om het maximale uit je onderneming te halen. Tot je onverhoopt ziek wordt, ongeacht wat, je kunt niet meer werken en het gaat wel even duren. Als ondernemer weet je als geen ander wat dit voor financiële gevolgen kan hebben.

Je hebt meerdere werknemers in dienst. Er heerst een goede arbeidsethos, maar ook bij hen zit een ongeluk in een klein hoekje. Onder hen kan er ook (langdurig) ziekteverzuim ontstaan. Vervelend, maar hoe bescherm je jezelf hiertegen als ondernemer?

Heb jij goed in beeld wat de financiële gevolgen bij ziekte op korte en lange termijn kunnen zijn voor jouw onderneming? We kijken graag met je mee om te zoeken naar de juiste verzekering.

Zo kunnen we de volgende producten voor je afsluiten:

Ons aanbod aan inkomensverzekeringen

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de ondernemer zorgt voor financiële zekerheid bij tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid. Dit geldt voor zowel de ondernemer als voor de werknemers. Deze verzekering is momenteel nog niet verplicht, maar de verwachting is dat dit in de komende jaren wel zal gaan gebeuren voor zzp’ers. De premie is aftrekbaar in box 1 van de inkomstenbelasting, waardoor je netto minder betaald. Meer weten? Bel ons vrijblijvend voor meer advies.
De maandlastbeschermer ondernemer is een woonlastenverzekering welke speciaal is ontwikkeld voor ondernemers met een eigen woning. Als ondernemer kan je bij arbeidsongeschiktheid helaas nergens op terugvallen, er is geen wettelijk vangnet. Je moet dit dus zelf regelen. Raak je arbeidsongeschikt, dan geeft deze verzekering jou de zekerheid dat je woonlasten worden doorbetaald, dat is toch een pak van je hart. Deze verzekering is in grote lijnen vergelijkbaar met de arbeidsongeschiktheidsverzekering, echter is de maandlastbeschermer ondernemer vaak voordeliger. Zullen we samen kijken naar wat voor jou voordeliger is en wat bij jou aansluit? Neem dan contact op met AKB Financial Services, wij helpen je graag verder.
Ben je inmiddels de eenmanszaak ontgroeid en trotse werkgever van één of meerdere werknemers? Check dan goed je verzekeringen. Ongeacht de reden kunnen werknemers verzuimen. Is dat een enkele keer dan is er nog geen schaap over de dam, maar wat als er regelmatig verzuimd wordt? De verzuimverzekering is een verzekering voor jou als ondernemer die het risico dekt van loondoorbetaling bij ziekt of bij arbeidsongeschiktheid van werknemers. Deze verzekering vergoedt minimaal twee jaar 70% van het salaris van je zieke werknemer. Ook re-integratie- en verzuimbegeleiding zijn gedekt. Er zijn meerdere dekkingen mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden of de kosten? Bel ons eens vrijblijvend op; we helpen je graag verder op weg.

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben
Services

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 AKB Financial Services. All Rights Reserved.