Vervoer verzekeringen

Je bent als start-up vol trots ingeschreven in het KVK en maakt handgemaakte producten. Dat doe je in eerste instantie vanuit huis en je verstuurt de orders per post. Maar je hebt succes! Je groeit, zoekt een kantoorpand met bedrijfsloods voor opslag en krijgt zoveel orders dat je het niet meer aan kan. De volgende stap is personeel inhuren en een bestelauto van de zaak voor het vervoer.

Of je verkoopt jouw product internationaal; je reist veel en wilt je verkochte producten wel goed verzekerd transporteren. Vergeet dan niet de volgende verzekeringen af te sluiten. Bel ons voor advies op maat of klik op onderstaande link; dan nemen we graag contact met jou op.

Ons aanbod aan vervoer verzekeringen

Er is een speciale verzekering voor bestelauto’s. Ideaal voor jou als ondernemer, om je goederen te vervoeren en orders te leveren. Ook als particulier kan je zo’n auto aanschaffen, echter is een aparte bestel- of bedrijfsautoverzekering hiervoor van toepassing en kan je geen reguliere verzekering voor personenauto’s afsluiten. Je krijgt met deze verzekering een zogenaamd grijs kenteken. Als ondernemer kan het afsluiten hiervan voordelig zijn voor je verzekeringspremie. Je kunt de auto van de zaak namelijk exclusief BTW verzekeren. Verder kan je kiezen voor verschillende dekkingen. Meer weten of deze verzekering afsluiten? Wij adviseren je graag verder!
Met een goederentransportverzekering dek je de schade aan zowel gekochte als verkochte goederen tijdens transport, maar ook in opslag. Deze verzekering is interessant voor inkopers, verkopers en andere bedrijven die een belang hebben bij de lading goederen die vervoerd wordt. Met deze verzekering wordt de materiële schade aan de goederen gedekt, ook in geval van diefstal. De goederentransportverzekering is maatwerk. Om deze af te sluiten zullen we kijken naar verschillende factoren. Welke goederen wil je verzekeren en werk je nationaal of internationaal? Ook kan je kiezen uit verschillende dekkingen. Wij zoeken graag met jou naar een passende verzekering met de meest gunstige voorwaarden.
Wanneer je werkzaam bent met voertuigen, zullen deze voertuigen allen verzekerd zijn. Misschien heb je een bezorgservice en heb je een aantal bestelbusjes rijden. Of je transporteert goederen met vrachtwagens. Of je hebt een taxibedrijf, bent gaan uitbreiden met personeel en hebt meerdere voertuigen rijden. Zonder dat je het beseft ben je aan het groeien en heb je een wagenpark. Een wagenpark is een verzamelnaam voor alle voertuigen die eigendom zijn van je bedrijf. Wanneer je meerdere voertuigen hebt kan het verstandig zijn een wagenparkverzekering af te sluiten. Hiermee worden alle voertuigen ondergebracht bij één verzekering. Wel zo handig en overzichtelijk. Daarnaast heb je nog maar één aanspreekpunt. Je kan de wagenparkverzekering afsluiten voor de volgende voertuigen: - Aanhangers - Bedrijfsauto’s - Bedrijfsbussen - Vrachtwagens en trailers - Werkmaterieel Daarnaast kan je de verzekering volledig aan jouw wensen aanpassen doordat er meerdere dekkingen mogelijk zijn: - WA - WA beperkt casco - WA+ of Allrisk AKB helpt je graag met het kiezen van de juiste dekking.
Wat is een (rijdend) werkmaterieelverzekering? Deze verzekering dekt de schade die bijvoorbeeld is ontstaan tijdens werkzaamheden met machines. Denk bijvoorbeeld aan grond- en graafwerkzaamheden. Je bent hovenier en moet een tuin aanleggen, je opdrachtgevers willen een diepe vijver maar bij het graven beschadig je onverwachts een leiding of ondergrondse kabels. Of je laadt een vrachtwagen uit met je vorkheftruck, maar in zijn achteruit rijd je per ongeluk tegen een geparkeerde auto aan. Deze verzekering is net als met een autoverzekering af te sluiten met verschillende dekkingen: - WA (Wettelijke aansprakelijkheid) - WA + Beperkt Casco - WA + Volledig Casco (allrisk) Wil jij rijdend werkmaterieel verzekeren? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte; wij vergelijken en zoeken voor jou de beste verzekering.

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben
Services

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 AKB Financial Services. All Rights Reserved.