Gebouwenverzekering

Als ondernemer heb je misschien wel een eigen pand kunnen bemachtigen. Een loods wellicht voor opslag, of een kantoorpand om je werknemers een prettige werkplek te bieden. Je hebt de nodige bureaus en computersystemen aangeschaft. Maar hoe kan je dit allemaal verzekeren? Wij lichten graag de opties toe.

Aanbod gebouwenverzekeringen

Ben je werkzaam in de bouw of bij een installatiebedrijf? Dan is het verstandig om een CAR-verzekering af te sluiten. Met deze verzekering ben je goed verzekerd tegen materiële schade aan gebouwen, wegen, bruggen en installaties, die ontstaat tijdens de verbouwing of bouw. Dit geldt voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw en dekt o.a. schade die ontstaat door bouw-, ontwerp-, of constructiefouten. De standaard opstalverzekering of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt het risico niet (voldoende). Een belangrijke verzekering dus; of je nu zzp’er bent, installateur of een klus-/ aannemersbedrijf hebt. Met deze Construction All Risk-verzekering dek je naast materiële schade aan het bouwproject ook de bestaande eigendommen, hulpmaterialen en aansprakelijkheid. Je kunt kiezen uit een doorlopende CAR-verzekering of een aflopende CAR-verzekering. Wil je weten welke variant voor jou van toepassing is, neem dan vrijblijvend contact op met AKB.
Ben je een ondernemer in de branche van garage- of autobedrijven en schadeherstellers? Dan is deze garageverzekering speciaal voor jou. Door een garageverzekering af te sluiten ben je verzekerd voor schade veroorzaakt aan auto’s op jouw terrein. Diefstal of schade tijdens een proefrit is ingedekt, maar ook schade veroorzaakt aan auto’s door vervoer of brand. Wil je meer weten? Neem dan nu contact met ons op.
Met een gebouwenverzekering bescherm je jouw vastgoed tegen de financiële gevolgen van fysieke schade door externe invloeden. Denk hierbij aan schade door brand, inbraak of storm. Dit is in feite een zakelijke opstalverzekering en wordt gebaseerd op de herbouwwaarde van het gebouw. Verhuur je (een gedeelte van) jouw bedrijfspand? Dan is het een optie om met deze verzekering het huurdersbelang mee te verzekeren. Het is mogelijk om voor deze verzekering extra dekkingen af te sluiten, denk bijvoorbeeld aan een glasverzekering. Ook is in bepaalde gevallen een garantie mogelijk tegen onderverzekering. Zorg ervoor dat jouw pand goed verzekerd is, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.
Onmisbaar! De inventaris- goederenverzekering is bedoeld zoals het genoemd wordt; het verzekert jouw zakelijke inventaris en goederen. Of je nu een eenmanszaak hebt en slechts een laptop en mobiel, of een B.V. met meerdere werknemers- die allen een werkplek hebben met een eigen bureau, computer en de nodige kantoorbenodigdheden. Maar ook je machines en voorraden behoren tot de inventaris. Je kan dit vergelijken met een particuliere inboedelverzekering en die heb je voor je eigen woning ook afgesloten toch? Niet over nadenken, maar afsluiten. De inventaris- goederenverzekering is wel maatwerk, dus laten we samen kijken naar wat jij nodig hebt!

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben
Services

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 AKB Financial Services. All Rights Reserved.