Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bieden je graag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Zo kan je kennismaken met het gezicht achter AKB maar krijg je ook direct meer inzicht in jouw mogelijkheden.

Tijdens een eerste gesprek komen o.a. de volgende zaken aan bod:

  • Wat is jouw persoonlijke situatie en waar heb jij behoefte aan?

Wat is de reden dat jij behoefte hebt aan een adviesgesprek. Vaak is dit omdat je een hypotheek wilt afsluiten, oversluiten of verhogen. Denk aan de volgende situaties:

  • Je bent starter en klaar om op zoek te gaan naar een woning voor jezelf
  • Je hebt al een woning maar hebt verhuisplannen en wilt door naar de volgende woning
  • Je wilt gaan verbouwen of verduurzamen en wilt je hypotheek verhogen
  • Je hebt overwaarde opgebouwd en zou graag (een deel) verzilveren
  • De eerder afgesloten hypotheek heeft een ongunstige rente, misschien kan je de hypotheek wel oversluiten om zo maandelijks te besparen
  • Je gaat scheiden maar jullie hebben samen een woning. Kan er iemand achterblijven of moet de woning verkocht gaan worden?
img
img
img
Djamella Wagemakers
Makelaar bij AKB

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Hoeveel hypotheek kan je krijgen en voor welke koopsom kan jij een woning aanschaffen?
We kijken hierbij naar jouw persoonlijke en financiële situatie. Wat is je inkomen, is er eigen vermogen, wat zijn je vaste lasten en schulden. Heb je misschien verwachte overwaarde uit je eigen woning of verwacht je een erfenis? Gaat je financiële situatie veranderen in de toekomst? We nemen alles mee om tot een correcte berekening te komen voor jouw maximale hypotheek. Zo weet jij precies wat je mogelijkheden zijn en kan jij op zoek naar je droomwoning.
Wat worden jouw maandlasten op basis van jouw hypotheek?
De eerste stap is gezet met het berekenen van jouw maximale hypotheek, maar wat zijn dan de verwachte maandlasten die hier bij komen kijken? Ook daar kijken we naar.
Wat komt er nog meer kijken bij het afsluiten van een hypotheek?
Al nagedacht over wat er allemaal nog bij komt kijken als je jouw eerste woning koopt? Al gedacht aan verzekeringen? Wat als je onverhoopt je baan of zelfs partner verliest? Wij vertellen je graag wat voor mogelijke scenario’s er kunnen ontstaan en wat de gevolgen zijn en waar jij specifiek rekening mee moet houden.
Wat kan je van ons verwachten en wat zijn onze kosten?
Wij voorzien jou graag van eerlijk en transparant advies. Dat geldt ook voor onze tarieven. Echter is iedere hypotheek maatwerk, daarom vertellen wij jou graag persoonlijk wat jij voor kosten kan verwachten en natuurlijk wat je daar voor terug krijgt.
img
img
img
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben
Services

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 AKB Financial Services. All Rights Reserved.