Bouwkundige keuring

Het kan zomaar zijn dat je dan toch eindelijk je droomwoning hebt gevonden. Precies wat je zoekt, met behouden authentieke jaren 30 – details en intern aardig opgeknapt. Maar de woning is dus ook gebouwd in de jaren 30. Is de bouwkundige staat wel in orde? Was die lekkageplek wel oud of recent? Zijn de daken nog wel goed? En hoe is het gesteld met de fundering? Is het schilderwerk alleen toe aan een verfbeurtje of zijn de kozijnen wel degelijk rot en moeten deze vervangen worden. Je zekerheid in de taxatie. Dat betekent alleen in zee gaan met een deskundige, betrouwbare taxateur.

Een taxateur die kwaliteit levert en is aangesloten bij een brancheorganisatie. Een taxateur van Vereniging VBO is zo’n taxateur. De taxateur van At Home Makelaardij is gecertificeerd en geregistreerd bij het kwaliteitsregister VastgoedCert, aangesloten bij erkende taxatie-instituten en de kennis wordt continu bijgespijkerd door verplichte assessments.

Aankoop van een woning

Bij de aankoop van een woning (zeker zonder appartementsrecht) adviseren wij altijd om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Dat kan als onderdeel van de onderhandelingen, maar ook voor jezelf, zodat je weet wat je de komende jaren te wachten staat qua onderhoud aan jouw woning.

Wij werken samen met een erkend en gerenommeerd bedrijf die jou hier graag mee verder helpen. Je kan een vriendelijke en professionele keurder verwachten die je voorziet van een uitgebreid onderzoek met een uitgebreid rapport, commentaar, foto’s, advies en een verwachte kostenberaming.

Wij kunnen je onder andere helpen aan de volgende onderzoeken/ keuringen

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en tarieven!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben
Services

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 AKB Financial Services. All Rights Reserved.