Woning aankopen

Een geschikt huis vinden is -vooral nu bijna iedereen over internet beschikt- niet zo ingewikkeld meer. Maar dan? Zelf inschatten wat de woning waard is? Zelf onderhandelen met een tegenpartij die wel over een ervaren makelaar beschikt? Of toch iemand inschakelen die over een schat van ervaring beschikt in juist deze zaken?

Wij verzorgen voor jou van A tot Z de hele aankoop. Van afspraak tot bezichtiging via waardebepaling en onderhandelingen tot officiële taxatie, controle van de koopovereenkomst en begeleiding tot naar de notaris.

Uiteraard hangt aan een dergelijke aankoopopdracht een prijskaartje. Meestal verdienen wij als aankopend makelaar onze kosten echter voor je terug; dit door onze jaren ervaring in het onderhandelen. Tevens staan wij als makelaar iets nuchterder tegenover de zaak dan jij als koper. Een goede onderhandelingstactiek blijkt in de praktijk namelijk heel moeilijk vol te houden wanneer je zelf emotioneel bij de zaak betrokken bent. Voor de meeste mensen is het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid, waarbij de zakelijke afwikkeling beter aan een deskundige kan worden overgelaten.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze aankoopmakelaar om:

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze tarieven.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben
Services

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 AKB Financial Services. All Rights Reserved.