Wij zijn AKB Financial Services, aangenaam!


Je vertrouwt niet zomaar de eerste de beste om je financiële zaken uit handen te geven, toch?

Daarom vertellen we graag wat meer over ons, zodat je al een beetje op de hoogte bent als we elkaar beter leren kennen onder het genot van een bakje koffie of thee. De naam AKB is een afkorting van de namen Akemann en van den Boogaard. Twee onafhankelijke adviseurs met ieder zijn eigen expertise.

In de jaren 2010 tot 2023 hebben zij onder de vlag van franchiseketen Optima Hypotheken en Verzekeringen een gerenommeerde klantenportefeuille weten op te bouwen. Door zowel autonome groei, alsmede overnames van diverse advieskantoren worden er circa 3.000 actieve klanten full-service bedient en daar zijn we trots op!

Waar staan wij voor?


Bij ons staan de volgende kernwaarden hoog in het vaandel; bereikbaarheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering. Wij hechten hier veel waarde aan.

In de tegenwoordige tijd van altijd haast en drukte ontlasten wij jou graag waar mogelijk. Laat ons doen waar we goed in zijn, dan kan jij door met je eigen dingen.

Maar waarin onderscheiden wij ons dan van de rest? Wij zeggen dat we een stapje verder gaan, maar doen dat ook echt; ons doorzettingsvermogen is oneindig. We zijn snel en doortastend . Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en wij weten de juiste paden te bewandelen. Dit doen we graag en met een glimlach, samen met jou!

Het gezicht achter de naam zien? Maak dan snel kennis met

img

Wat kunnen wij voor jou betekenen?


Of het nu gaat om de autoverzekering, je belastingzaken, een financiering of een complexe hypotheekaanvraag, niets is ons te gek. Samen met ons team nemen we graag uitgebreid de tijd om jou te voorzien van advies op maat, of dat nu zakelijk is of privé. Verhuisplannen? Dan staat onze in-huis-makelaar graag tot jullie dienst om verder te adviseren en regelen wij graag de financiële kant voor je.

Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening.

Company Statistics Analysis

Great Achievement For Insurance

8563 +

Saticfied Custimer

2630 +

Experience Members

100 %

Satisfaction Rate

25 +

Years Experience

963 +

Awards Winning

B2B klanten

Get Started Favorite Insurance

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 AKB Financial Services. All Rights Reserved.